Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 21 листопада 2016 р.

Слоєний салат "по-французьки": радуйте себе смачними і корисними стравами!

🔸на 100грам - 83.99 ккал🔸Б / Ж / У - 5.59 / 3.66 / 7.05🔸

Складові:
Яйце 100 гр
Морква 100 гр
Цибуля ріпчаста 100 гр
Яблуко 200 гр
Часник 5 гр
Сир нежирний 50 гр

приготування:
1. Яйце, морква, яблуко (без шкірки), сир натерти на тертці.
2. Часник дуже дрібно порубати.
3. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обшпарити крутим окропом, опустити в крижану воду на 3 хвилини і відкинути на дрібне сито. Дати стекти воді.
4. Салат викладати шарами: 1 шар - цибуля, 2 шар - яблуко, 3 шар - яйце, 4 шар - морква + часник, 5 шар - сир. Шари повторити.
5. Заправити кефіром або йогуртом за смаком.
6. Прибрати салат в холодильник, дати йому настоятися протягом 1-1,5 год.