Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 12 грудня 2016 р.

Куряче філе в кефірі - варіант для обіду!


🔸на 100грам - 97,26 ккал🔸Б / Ж / У - 18,37 / 1,91 / 1.65🔸

інгредієнти:
Куряча грудка (філе) - 600 г
Кефір (нежирний) - 1 стакан
Кріп, часник, перець - за смаком

приготування:
1. У кефір додайте дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник і мелений перець, ретельно перемішайте.
2. Грудку наріжте на порційні шматочки, опустіть їх в кефірну суміш і дайте помаринувати 30-60 хвилин.
3. Потім викладіть курку на сковорідку (не мастити маслом), додайте трохи маринаду і тушкуйте під кришкою до готовності, періодично підливаючи соус.
4. В результаті у вас вийде дуже ніжна курка з смачним соусом, який відмінно підійде до гарнірів з овочів, гречки, рису і т.п.