Складові:
яловичих серця - 2 Штуки
моркви - 3 Штуки
цибулини - 3 Штуки
солоні огірки - 3 Штуки
варених яєць - 6 Штук
сметана - 1 Штука
сіль і перець - За смаком
зелень - За смаком
приготування:
Добре промити серце під струменем холодної води. Викласти в каструлю, залити водою, посолити і варити до м'якості, знімаючи піну. Після кількох хвилин варіння злити воду і влити нову. Готове серце нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію в сковороді, додати нарізаний півкільцями цибулю і обсмажити. Дрібно натерти моркву. Крупно натерти варені яйця. Солоні огірки нарізати соломкою. Перемішати в салатнику всі інгредієнти, додати сметану, сіль і перець за смаком. Посипати салат подрібненою зеленню і подавати.
Смачного!
