Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Фаршировані яйця - чудова закуска для святкового столу!


🔸на 100грам - 119.68 ккал🔸Б / Ж / У - 11.18 / 7.28 / 1.48🔸

Складові:
Яйця - 6 шт
Куряче філе - 60 г (варене)
Солоний огірок - 1/2 шт
Зелена цибуля - 5 г
Натуральний йогурт - 3 ст. л
Дижонская гірчиця - 1 ч. Л
Селера - 10 г
Сіль, перець - за смаком

приготування:
Яйця відварити круто. Остудити заливши холодною водою. Після очистити від шкаралупи. Розрізати на половинки. Акуратно вийняти жовтки, щоб не пошкодити білок. Нарізати дрібно курку і огірок. Селера порізати дрібно, змішати з вареними жовтками і зеленою цибулею. Селера порізати дрібно, змішати з вареними жовтками і зеленою цибулею. Додати до жовтків, перемішати з йогуртом і гірчицею. Повинна вийти однорідна маса. У кожну половинку білка за допомогою чайної ложки накладаємо приготовлену суміш. Викладаємо фаршировані яйця на тарілку. Зверху кожне яєчко прикрасьте гілочкою зелені.

Смачного!