Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 25 грудня 2016 р.

Низькокалорійне полуничне желе з сирним кремом


🔸на 100грам - 64.95 ккал🔸Б / Ж / У - 10.86 / 0.32 / 4.35🔸

Складові:
Знежирений сир - 500 г
Полуниця - 350 г
Молоко 1% - 200 мл
Желатин - 30 г
Підсолоджувач - за смаком

приготування:
15 грамів желатину замочуємо в 50 мл холодної води (соку). Тобто, готуємо ягідне желе. Решта 15 г замочуємо в молоці для сирного шару, потім ставимо на парову баню і залишаємо до повного розчинення желатину.
Беремо силіконову формочку, викладаємо в неї наші ягоди. Заливаємо ягоди підготовленим желе, і ставимо силіконову форму в холодильник - хай застигає.
Поки желе застигає, за допомогою блендера збиваємо сир, підсолоджувач, молоко з желатином підготовлене. У нас виходить сирний крем.
Коли желе в холодильнику застигне, зверху в силіконову формочку викладаємо наш сирний крем і знову ставимо в холодильник для остаточного застигання. Коли застигне повністю - ставимо на стіл.

Смачного!