Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Запечена скумбрія під соусом: ідеальна правильна вечеря!

🔸на 100грам - 150.73 ккал🔸Б / Ж / У - 13.62 / 9.56 / 2.86🔸

Складові:
Скумбрія - 800 г
Йогурт натуральний - 100 г
Томатна паста - 100 г
Лимон - 1/2
Цибуля - 1 шт
Сіль, перець - за смаком
приготування:
Скумбрію миємо, видаляємо нутрощі, знову миємо, обсушуємо серветкою і ріжемо на шматочки. Робимо соус: йогурт і томатну пасту змішуємо. Солимо, перчимо. Рибу викладаємо у форму для запікання, перекладаємо шматочки скумбрії часточками циюулі і лимона. Зверху поливаємо соусом. Форму для запікання ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Смачного!