Складові:
500 г курячого філе
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
1 перчик чилі
50 г нежирного сиру
2-3 ст. л. томатної пасти
1/3 пучка петрушки
Сушеного базиліка, гостра паприка, чорний перець, сіль
приготування:
Філе, цибулю і часник подрібнити за допомогою м'ясорубки або кухонного процесора, блендера. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати, прибрати в холодильник на 2 години. Зелень нарізати, сир натерти. Духовку розігріти до 200 градусів. Деко застелити папером для випічки. Сформувати з фаршу коло. Запікати основу з курячого фаршу в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин. Змастити томатною пастою, посипати спеціями і сиром. Повернути "піцу" в духовку на 10 хвилин. Подавати гарячою або теплою.
Смачного!
