▫ Банани - 4-5 шт.
▫ Сир - 400 г
▫ Йогурт - 200 мл
▫ Яйце - 2 шт.
▫ Спеції - кориця, ваніль
🔸 Приготування:
1. Сир, йогурт і яйця збийте в блендері до отримання однорідної маси. Йогурт повинен бути питним, десерти зі стаканчиків не підходять. Бажано, щоб в в ньому не було добавок, тільки чиста кисломолочна закваска. Повинна вийти сметанообразная рідина.
2. Додайте в отриману масу половину чайної ложки кориці і ваніль на кінчику ножа. Ще раз добре перемішайте.
3. Банани очистіть від шкірки і розрізати на поздовжні половинки.
4. Порізані банани викладіть на дно жароміцної посуду.
5. Залийте їх сирною масою. Духовку прогрійте до 180 градусів.
Тривалість приготування 25-30 хвилин. Основна ознака готовності - густота і золотава скоринка. Як тільки запіканка придбає красивий золотистий колір - вона готова! Подавати зі сметаною.
