Складові:
Для тіста:
100 грам сиру (у мене був 9 відсотків)
150 грам цільнозернового борошна
200 грам пшеничного борошна
2 столові ложки оливкової олії
1 яйце,
3-4 столові ложки води,
Сіль за смаком.
Для начинки:
600 грам печериць (у мене були свіжі)
одна цибулина
400 грам курячого філе
Сирний вершковий сир 100 грам
Для заливки:
Молока (приблизно 200 мл.)
1 яйце
помідор
сир нежирний
Приготування:
Для тіста всі інгредієнти перемішати, накрити тісто плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Готуємо начинку, гриби я нарізала, загасила на сковороді, потім додала трохи оливкового масла і разом з цибулею обсмажуємо хвилин 7. Тим часом у мене варилося філе. Після того, як воно зварилася, я нарізала його на шматочки і додала на сковороду до грибів і цибулі. Також я додала сирний сир і все це перемішала.
Перед тим, як викласти тісто у форму, я змастила її трохи оливковою олією. Тісто розрівняла по дну і зліпила з боків бортики. Потім виклала начинку, яку залила сумішшю з молока (приблизно 200 мл.) І одного яйця. Зверху посипала сир і виклала шматочки помідорів для прикраси. Випікала хвилин 40 при 180 градусах.
Смачного!
