Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 28 грудня 2016 р.

Салат з куркою і грибами: можна навіть на ніч!


🔸на 100грам - 80.59 ккал🔸Б / Ж / У - 9.63 / 2.37 / 4.7🔸

Складові:
Куряче філе - 400 г
Гриби - 500 г
Йогурт натуральний - 100 г
Яйця - 3 шт
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Кукурудза консервована - 1 банка
Сіль за смаком

приготування:
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Спочатку обсмажувати цибулю на олії до золотистого кольору, а потім покласти до нього моркву і готувати ще приблизно 10 хвилин. Гриби нарізати на невеликі шматочки і підмішати до овочів, перемішати і готувати до випаровування рідини. Потім прибрати з вогню і дати охолонути. Відварити куряче філе в підсоленій воді. Остудити і потім нарізати кубиками. Відварити яйця в круту, остудити, очистити від шкаралупи і нарізати кубиками. Змішати в салатнику обсмажені овочі, куряче філе, яйця, сіль, додати кукурудзу, йогурт і акуратно перемішати. Перед тим як подавати на стіл салат слід остудити в холодильнику протягом години. Прикрасити зеленню кропу.

Смачного!