Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 22 грудня 2016 р.

Запечена риба в шубі з омлету



На 100 г. - 125 ккал.


:: Інгредієнти

500 г пісного рибного філе (минтай, тріска, горбуша);
5 яєць;
1/4 склянки подрібнених волоських горіхів;
3 ч.л. лимонного соку;
сіль, перець, зелень за смаком.

1. Рибне філе порізати на шматочки по 5-7 см, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, залишити маринуватися хвилин на 10-30.
2. Підібрати форму з високими бортами, злегка змастити олією.
3. Покласти в неї рибу і поставити в духовку на 10 хв.
4. Яйця збити до утворення піни, посолити і поперчити, за бажанням додати мелені горіхи і зелень. Отриманою сумішшю залити рибу.
5. Поставити деко в духовку на 10-15 хв до тих пір, поки омлет НЕ запечеться до золотистої рум'яної скоринки. Під час запікання омлет може піднятися. У цьому випадку потрібно проколоти його виделкою або ножем