Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 26 грудня 2016 р.

Високобілковий салат з кальмарами і горіхами


🔸 На 100 гр - 127,28 ккал 🔸 білки - 13,67 🔸 жири - 7,55 🔸 вуглеводи - 2,44 🔸

🔹 Інгредієнти:
500 гр. кальмарів (у мене вийшло 3 штучки)
300 гр. свіжих печериць
2 варені яйця
1 цибулина (за бажанням)
70 гр. волоських горіхів
100 гр. твердого сиру
Зубчик часнику
натуральний йогурт
сіль
Зелень для прикраси

🔹 Приготування:
1. кальмарів чистимо від шкірки, закидаємо в киплячу злегка підсолену воду. Варимо 3-4 хвилини. Відкидаємо на друшляк.
2. Поки кальмари остигають, дрібно шаткуємо цибулю, ріжемо пластинками гриби. Обсмажуємо цибулю і гриби до готовності, солимо до смаку.
3. Горіхи подрібнюємо блендером або дрібно рубаємо.
4. Половину додаємо до грибів, половину залишаємо для прикраси.
5. Сир і яйця натираємо на дрібній тертці, додаємо до грибів.
6. Остигнувші кальмари нарізаємо соломкою, додаємо в салат.
7. Часник натираємо на дрібній тертці або видавлюємо через прес, змішуємо з йогуртом. Заправляємо салат.
8. Готовий салат посипаємо подрібненими горішками і прикрашаємо зеленню.

Приємного апетиту! 🍴