Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 18 грудня 2016 р.

Салат з тунцем: кращої вечері не знайти!


🔸на 100грам - 78.25 ккал🔸Б / Ж / У - 10.04 / 3.04 / 2.18🔸

інгредієнти:
Тунець консервований (у власному соку) 300 г
Яйця 2 шт.
Помідори 2 шт.
Перець болгарський 1 шт.
Листя салату за смаком
Оливкова олія, лимонний сік

приготування:
Яйця відварюємо круто.
Помідори нарізаємо тонкими кільцями, кожне кільце - на четвертини.
На шматочки приблизно того ж розміру, що і помідори, нарізаємо болгарський перець.
Листя салату миєму, додаємо в салатницю до помідорів і перцю.
Відварені яйця досить крупно нарізаємо, додаємо в салат.
Консервованого тунця розминаємо виделкою, додаємо в салат (без рідини).
Заправляємо невеликою кількістю оливкової олії і лимонним соком, якщо треба - солимо за смаком. Салат готовий!

Смачного!