Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 30 січня 2017 р.

🔹 Рибка запечена з помідорами і сиром: ідеальна вечеря! 🔹

🔸 На 100 гр - 85.13 ккал 🔸 білки - 14 🔸 жири - 2.42 🔸 вуглеводи - 1.74 🔸

Складові:
Філе білої риби - 600 г (у нас тріска)
Помідор - 2 шт (у нас черрі - 10 шт)
Натуральний йогурт - 5 ст. л
Гірчиця - 2 ч. Л
Сир - 100 г
Зелень - за смаком
Сіль, перець - за смаком

приготування:
Якщо філе морожене, розморожуємо в холодильнику за добу, трохи обсушуємо серветками. Нарізаємо рибу великими шматочками, викладаємо у форму для запікання (керамічна тут дуже добре буде), посипаємо крупною сіллю і чорним меленим перцем. Помідори миємо, у великих вирізаємо плодоніжки і шаткуємо кружками, а чері нарізаємо на половинки. Хаотично розкидаємо по рибному філе.
Йогурт з'єднуємо з гірчицею. Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з йогуртом і гірчицею. Розподіляємо всю цю масу по рибці з помідорами. Форму ставимо в духовку, включаємо її на 180 градусів і запікаємо 25 хвилин (плюс-мінус 5 хвилин), поки сир повністю не розплавиться, і не вийде апетитна скоринка. Готово. Страву можна подавати і без гарніру.

Смачного!