Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 30 січня 2017 р.

🔹 Курка з сметанному маринаді 🔹



🔸 На 100 грам - 74.02 ккал 🔸 Білки - 6.06 🔸 Жири - 3.93 🔸 Вуглеводи - 3.89 🔸

Складові:
Курка гомілки - 1300 г
Сметана - 1 стакан
Лимон - 1 шт
Часник - 4 зубчики
Петрушка - за смаком
Орегано сушений - 0,5 ст. ложки
Перець мелений - за смаком
Сіль - 0,5 ч. Ложки або по смаку

приготування:
Ретельно миєму курячі ніжки перед приготуванням і даємо стекти зайвій рідині, поки готуємо соус.
2. Готуємо соус: видавлюємо сік лимона. Змішуємо його з приправами, сіллю і подрібненим часником.
3. Додаємо дрібно нарізану петрушку і сметану і все ретельно перемішуємо.
4. Беремо рукав для запікання і викладаємо туди гомілки. Заливаємо соусом і все перемішуємо. Випікати можна в рукаві, але краще витягнути і перекласти ніжки в форму і залити все соусом.
4. Беремо рукав для запікання і викладаємо туди гомілки. Заливаємо соусом і все перемішуємо всередині. Випікати можна в рукаві, але краще витягнути і перекласти ніжки в форму і залити все соусом.
6. Ставимо форму з ніжками в розігріту до 200 градусів духовку. Через 10 хвилин зменшуємо вогонь до 170 градусів і запікаємо до готовності.
7. Як тільки ніжки почнуть покриватися золотавою скоринкою - вони готові!

Смачного!