Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 29 січня 2017 р.

Куряче філе під "шубою" в духовці


🔸на 100грам - 119.56 ккал🔸Б / Ж / У - 21.07 / 3.57 / 0.42🔸

Складові:
Куряче філе - 4 шт
Помідор - 1 шт
Моцарелла - 100 г
Часник - 3 г
Сир твердий нежирний - 50 г
Базилік - за смаком
Спеції - за смаком
Сіль за смаком

приготування:
Вимийте і висушіть філе. Форму змастіть маслом, викладіть в неї курочку. Посоліть за смаком, додайте перець, спеції і італійські трави при бажанні. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. За цей час вимити, обсушити і подрібніть помідор, часник і зелень. Твердий сир натріть на тертці. Дістаньте форму з духовки. Викладіть овочі з сиром і зеленню, попередньо перемішавши і підсолити все за смаком. Моцареллу наріжте кружальцями і викладіть зверху. Ось така апетитна "шуба" для курочки вийшла.Ставте форму назад в духовку. Запікайте ще хвилин 15-20 до рум'яної скоринки.

Смачного!