Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 1 січня 2017 р.

🍛ЦИТРУСОВА КУРОЧКА. Незвичайно смачно!

Разом на 100 грам 130 ккал
Б12.88 Ж11.15 У1.67
Якщо шкірку їсти не будете, калорій буде близько 130, у грудки - 120

Вам буде потрібно:
1 ціла курка вагою 1,2-1,5 кг
3-4 середніх апельсина
4-5 зубчиків часнику
мелений чорний перець
сіль за смаком

Як готувати:
1. Помийте курку і апельсини. Розігрійте духовку до 180С.
2. Покладіть курку в форму для випічки, натріть сіллю і меленим чорним перцем всередині і зовні.
3. Наріжте апельсини кружками. Якщо Вам не подобається смак цедри, то попередньо очистіть апельсини.
4. Акуратно підніміть шкіру на грудях курки і прокладете апельсинові кружки між м'ясом і шкірою. Переверніть курку і зробіть те ж саме на спині.
5. Переверніть курку назад. Очистіть часник і наріжте зубчики уздовж на половинки або четвертинки. Покладіть часник всередину курки.
6. Наповніть курку залишилишками апельсинів.
7. Зв'яжіть ніжки курки разом. Якщо залишилися нарізані апельсини, покладіть їх у форму разом з куркою.
8. Запікайте курку приблизно 2 - 2,5 години, час від часу поливаючи соком.
9. Гарячу курку наріжте на частини і подавайте.