Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 січня 2017 р.

Куряча грудка з грибами в соусі


🔸на 100грам - 108.6 ккал🔸Б / Ж / У - 14.56 / 5.13 / 1.26🔸

Складові:
Курячі грудки - 2 Штуки
Печериці - 400 Грам
Вершки 22% - 300 мілілітрів
Спеції - - За смаком

приготування:
Печериці миємо й нарізаємо великими шматочками.
У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла, кладемо туди наші гриби і обсмажуємо на середньому вогні близько 5 хвилин.
Поки гриби смажаться - курку нарізаємо на невеликі шматочки, розміром приблизно 2 на 3 см.
Коли гриби розм'якнуть і випустять сік, додаємо в сковороду курку. Якщо треба, трошки додаємо масла.
Коли шматочки курки побіліють - заливаємо вміст сковороди вершками, додаємо сіль і спеції, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 5 хвилин. Коли соус знайде потрібну густоту - тоді і знімаємо з вогню, оскільки гриби і курка вже, по суті, готові.
Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром - рисом, макаронами (як у мене на фото) або картоплею.

Смачного!