Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 28 січня 2017 р.

Сирний суп


Калорійність на 100 г - 30 кл.

Кількість інгредієнтів на 1,5 літрів води

1,5 штуки плавленого сирка (беріть перевірений, адже від його смаку залежить весь супчик)
1 невелика морква
1 невелика цибулина
4 середніх картоплин

1. Почистити картоплю, нарізати невеликими шматочками і покласти варитися.
2. Моркву натерти, цибулю дрібно порізати, згасити на олії (1 чайна ложка).
3. Покласти до картоплі моркву з цибулею, сир порізати кубиками і теж кинути в каструлю.
4. Розмішувати суп, поки сирки повністю не розійдеться в окропі. Посолити за смаком. Варити протягом 30 хв.
5. Перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленню.

У суп можна вкинути гриби,(я кидала шампіньони) креветки, солодкий перець і т.д.

Смачного!