🔸на 100грам - 77.57 ккал🔸Б / Ж / У - 10.82 / 3.31 / 1.67🔸
Складові:
кальмари очищені тушки 500г
печериці свіжі 500г
цибуля 2 середні цибулини
сметана 10% 1 ст.л.
сир 17% 80г
Оливкова олія 2 ст.л.
приготування:
1. У киплячу підсолену воду покласти очищені тушки кальмарів і варити 3 хвилини. Потім кальмари остудити і нарізати соломкою
2. Цибулю нарізати четвертинками кілець, обсмажити до золотистого кольору на 1 ст.л. оливкового масла
3. Печериці порізати, в сковорідку до цибулі додати ще 1 ст.л. масла, покласти нарізані печериці та смажити до готовності 15 хвилин. Посолити. Додати сметану, згасити трохи
4. Змішати кальмари з грибами, покласти в антипригарним форму, посипати тертим сиром і запікати в духовці на максимальній температурі 10 хвилин
Смачного!
