🔸На 100 грам - 91.12 ккал: 🔸 Білки 15.35 🔸Жири - 2.36 🔸Вуглеводи - 1.54🔸
Складові:
• 300 г зеленої стручкової квасолі
• 1 головка ріпчастої цибулі
• 2-3 свіжих помідора
• кілька зубчиків часнику
• 2 яйця
• зелень
• грецькі горіхи
приготування:
1. Відваріть стручкову квасолю в підсоленій воді.
2. У глибокій сковорідці обсмажте до золотистого кольору цибулю, опустіть в сковороду квасолю і влийте трохи відвару, в якому вона варилася.
3. Протягом 5 хвилин тушкувати на слабкому вогні. Часник очистити, свіжу зелень дрібно нарізати, покладіть в квасолю. За смаком можна додати червоний або чорний мелений перець.
4. Додайте збиті яйця, все перемішайте, закрийте кришку і відразу ж зніміть квасолю з вогню.
5. Перед подачею на стіл готову квасолю можна прикрасити подрібненими волоськими горіхами.
Смачного!
