Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 9 січня 2017 р.

Правильний "Цезар"! 🔹

🔸На 100 грам - 42.3 ккал: 🔸 Білки 4.63 🔸Жири - 1.22 🔸Вуглеводи - 3.03🔸

Складові:
Філе куряче (грудка) відварне 100 г
Салат листовий 100 г
Яйце варене 1 шт.
Помідори 1 великий, або 2-3 середніх
Огірки свіжі 2 шт.
Йогуртовий соус з часником 100 г

приготування:
Заздалегідь відваріть яйця і куряче філе, промийте і висушіть листя салату, приготуйте йогуртовий соус (йогурт змішати з розчавленим часником).
У глибоку чашу рвемо листя салату, помідор ріжемо великими, неправильної форми шматками, огірок на 4 частини вздовж, а потім поперек - короткими (по 2 см) брусочками. Все підсолюємо, додаємо майже весь соус (залишаємо кілька крапель для фінальної подачі), і дуже ретельно, щоб у соусі вивалявся кожен шматочок, перемішуємо салат. Акуратно і красиво викладаємо на великі порційні тарілки, художньо розкладаємо філе, нарізане медальйонами товщиною 0,5 см, і яйце, розрізане на четвертинки. На філе і яйця трохи капаєм соусом і відразу подаємо до столу.

Смачного!