🔸на 100грам - 67.6 ккал🔸Б / Ж / У - 9.62 / 0.86 / 4.92🔸
Складові:
2 курячих філе, близько 250 г кожна
1 середній огірок
1 великий стебло селери
150 г консервованої кукурудзи (можна свіжовідвареної по сезону)
1 качан листового салату
Сіль і перець за смаком
Для заправки:
1 маленька червона цибулина
4-5 гілочок кропу
6 ст.л. натурального йогурту / сметани 10%
Сіль за смаком
приготування:
Готуємо заправку. Дрібно рубаємо цибулю і кріп. Кладемо в миску, додаємо йогурт або сметану, солимо за смаком і перемішуємо. Відставляємо сторону.
Кожне куряче філе розрізаємо навпіл уздовж, щоб вийшли тонкі котлети. Солимо і перчимо до смаку. смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку на сухій сковороді (можна використовувати гриль або духовку але час уже по ситуації).
Огірок розрізаємо навпіл уздовж, потім нарізаємо тонкими скибочками. Селеру також нарізаємо тонкими скибочками.
Остигнувше куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
На блюдо кладемо листя салату. Змішуємо курку, кукурудзу, огірок і селеру, солимо за смаком і викладаємо на салат. Поливаємо заправкою і подаємо.
Смачного!
