Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 29 січня 2017 р.

Лазанья з лаваша з сиром і рибою


🔸на 100грам - 101.4 ккал🔸Б / Ж / У - 10.67 / 2.11 / 9.4🔸

Складові:
Лаваш тонкий - 1 шт
Філе червоної риби - 180 г
Сир знежирений - 320 г
Яйця - 2 шт
Кефір 1% - 300 г
Кріп - за смаком


приготування:
З'єднуємо 1 яйце і кефір. Нарізаний листами лаваш змащуємо соусом і викладаємо листи один на одного. Ми залишаємо лаваш просочуватися на 10 хвилин. Натираємо сир через сито або подрібнюємо в блендері, додавши 1 яйце для більш в'язкої консистенції. Рибу очищаємо від кісточок, солимо і залишаємо в холодильнику на 15 хвилин. Після цього змиваємо з риби сіль і ріжемо її дрібними кубиками. Змішуємо сир і рибу. Додаємо кріп, перемішуючи інгредієнти ложкою. Викладаємо в ємність для лазаньї листи лаваша поперемінно з начинкою. Верхній шар потрібно залити залишками кефіру соусу, в якому вимочують лаваш. Випікаємо лазанью 10 хвилин.

Смачного!