🔸 На 100 гр - 89 ккал 🔸 білки - 1🔸 жири - 6🔸 вуглеводи - 7 🔸
Відмінний гарнір до будь-якої страви!
Складові:
• Морква - 2 шт
• Часник - 7 г
• Оливкова олія - 1 ст. л
• Кориця - за смаком
• Розмарин - за смаком
• Сіль, чорний перець - за смаком
приготування:
Моркву почистіть і розріжте навпіл, кожну половинку наріжте на сегменти по 3-4 см довжиною.
Часник видавити в блюдце, налийте олію, додайте корицю і розмарин, посоліть, перемішайте. Додайте ароматне масло до моркви і ретельно розмішайте руками, щоб спеції і часник рівномірно розподілилися. Запікайте моркву при 200С до готовності, краще залишити її трохи хрусткою всередині.
Смачного!
