🔸 На 100 гр - 82.88 ккал 🔸 білки - 8.31 🔸 жири - 1.21 🔸 вуглеводи - 9.7 🔸
Складові:
Вишня заморожена або свіжа - 550г;
Знежирений сир - 500г;
Яйце - 2 шт;
Мед - 2 ст. л. (Або цукрозамінник за смаком);
приготування:
1. Якщо використовувати свіжу вишню, то з ягід необхідно видалити кісточки.
2. У кухонному комбайні або блендері перемішуємо сир, яйця, цукрозамінник.
3. Залити в форму на третину суміш сиру і яєць, додати вишні і зверху полити сумішшю.
4. Ставимо в розігріту духовку до 180С градусів і запікаємо близько 50 хвилин.
Смачного!
