Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Неймовірно смачно і дієтично! Ванільно - шоколадний сирний десерт


Насолода смаком безпечно для фігури :)
* 165 кал на 100 г *

рецепт:
30 - 40 г желатину
2 ст. молока
500 г нежирного сиру
400 г нежирної сметани або йогурту
3 \ 4 ст. цукру (якщо замінити стевією то калорій буде набагато менше)
ванілін за смаком
2 ст.л какао

приготування:

1. Желатин заливаємо молоком і залишаємо набухати 1 - 1, 5 год. Набряклий желатин ставимо на повільний вогонь і постійно помішуючи, доводимо до повного розчинення.
2. У желатин з молоком додаємо цукор і ванільний цукор, помішувати до повного розчинення і охолоджуємо до кімнатної температури.
3. Сир протираємо через сито або за допомогою Блендери до пастоподібної консистенції. У желатинову суміш додаємо сметану, добре перемішуємо і змішуємо з сирною масою.
4. Ділимо отриману суміш на 2 частини, в одну додаємо какао і добре перемішуємо. У форму заливаємо світлий шар і відправляємо в холодильник до застигання. Або ж можна ставити форму в морозильну камеру хвилин на 15 - 20.
5. Коли перший шар застигне, заливаємо другий і знову відправляємо застигати.
6. Коли десерт повністю застигне, його можна нарізати на порційні шматочки і прикрасити фруктами або шоколадом.

Смачного!