🔸Ітого на 100 грам - 107,1 ккал: 🔸 Білки 9,6 🔸Жири -4,41 🔸вуглеводи - 7,53 🔸
Складові:
● Філе курячої грудки 1 шт.
● Печериці 300 г
● Кукурудза консервована 1 банка
● Сир 200 г
● Цибуля ріпчаста 1 головка
● Часник 2 зубчики
● Ананас консервований 1 банка
● Сметана
приготування:
1. Обсмажити гриби з цибулею з додати трохи солі. Намагайтеся не різати гриби дуже дрібно.
2. Відварити курячу грудку без шкіри, нарізати шматочками і додати до неї консервовану кукурудзу.
3. Сир також нарізати маленькими кубиками або натерти на крупній тертці. Додати до курки з кукурудзою.
4. Змішати всі інгредієнти з консервованим ананасом і заправити салат сметаною з часником.
Смачного!
