Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 28 січня 2017 р.

Брокколі з курячими грудками для ПП-вечері!


🔸на 100грам - 98.74 ккал🔸Б / Ж / У - 14.18 / 3.66 / 2.82🔸

Складові:
Брокколі - 1/2 шт
Куряча грудка - 1 шт
Морква - 2 шт
Часник - 1 зубчик
Оливкова олія - ​​2 ст.л
Спеції - за смаком
Сіль, перець - за смаком


приготування:
1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).
2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
3. Поки овочі тушаться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.
4. Потім все перекладіть в каструлю. Тушіть до готовності близько 20 хвилин. У міру необхідності, можна додати оливкової олії.
5. За 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.

Смачного!