Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2017 р.

Тріска під шубою, ну дуже смачно!


🔸на 100грам - 45.72 ккал🔸Б / Ж / У - 4.74 / 0.34 / 6.53🔸

Складові:
Тріска філе 2 тушки великі
Морква 3 шт середніх
Цибуля 2 шт середніх
йогурт натуральний
Приправи, сіль

приготування:
Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати кубиками і згасити на краплі олії під кришкою. У цей час рибу порізати на порційні шматки, натерти спеціями, посолити. Готову моркву з цибулею приправити і посолити. Додати йогурт і перемішати. Деко застелити пергаментом, розкласти рибку. Кожен шматок риби зверху гарненько покриваємо морквяно-цибулевої начинкою. Випікаємо в духовці 30 хв при 180 гр.

Смачного!