Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2017 р.

Брокколі з курячими грудками: ідеальна вечеря!


🔸На 100 гр - 98,98 ккал 🔸 білки - 14,23🔸 жири - 3,68🔸 вуглеводи - 2,81🔸

Складові:

Брокколі - 1/2 шт.
Куряча грудка - 1 шт.
Морква - 2 шт.
Часник - 1 зубчик
Оливкова олія - ​​2 ст.л.
Спеції - за смаком
Сіль за смаком
Перець - за смаком

приготування:

1. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).
2. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
3. Поки овочі гасяться, наріжте філе курячої грудки невеликими кубиками і додайте їх до овочів.
4. Потім все перекладіть в каструлю. Гасіть до готовності близько 20 хвилин. У міру необхідності, можна додати оливкової олії.
5. За 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.

Смачного!