Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 січня 2017 р.

🔹Рулет з лаваша з огірком і крабовими палочками🔹



* Енергетична цінність на 100 г - 150,0 ккал, б - 9,3 г, ж - 4,0 г, у - 17,3 м

Складові:
Лаваш (тонкий)
Крабові палички - 300 гр
Яйце куряче - 4 шт
Огірок - 1 шт
Сир плавлений - 200 гр
зелень
Сіль.

Спосіб приготування:
Яйця відварити. Огірок, яйця і крабові палички натерти на тертці. З огірків віджати сік. Лаваш промазати сиром. Викласти огірок рівним шаром на лаваш з сиром. Потім крабові палички і яйце. Посолити. Закрутити лаваш в щільний рулет. Прибрати в холодильник на 2 години. Готовий рулет нарізати.

Приємного апетиту! 🍴