Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Курячі котлети з грибами і сиром


🔸на 100грам - 142.86 ккал🔸Б / Ж / У - 15.72 / 7.56 / 3.24🔸

Складові:
600 г курячого фаршу
150 г печериць
1 невелика цибулина
150 г сиру нежирного
сіль і перець за смаком
панірувальні сухарі

приготування:
1. Фарш заправляємо сіллю і перцем. Печериці нарізаємо пластинками, дрібно рубаємо цибулю, сир тремо на крупну тертку.
2. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла, кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини. Додаємо гриби смажимо до готовності, помішуючи, ще близько 5 хвилин.
3. Знімаємо з вогню, змішуємо вміст сковороди з тертим сиром.
4. Беремо шматочок фаршу і кладемо на долоню у вигляді млинчика. У центр кладемо начинку.
5. заліплюємо краї і формуємо котлети довгастої форми. Обваляти у панірувальних сухарях і обсмажуємо з обох сторін до готовності, приблизно по 7-10 хвилин на кожну сторону.
Смачного!