На 100г. 111,6 ккал, Б / Ж / У 15,92 / 1,65 / 8,49
Складові:
• Сир обезжирений- 400 г;
• Молоко 1% жирності- 100 г;
• Мед бджолиний -30 г;
• Желатин - 15 г;
• Какао-порошок- 50 г
приготування:
1. 15 г желатину замочити склянкою води на 30 хв. Потім злити воду з набряклого желатину (якщо залишиться).
2. Поставити на повільний вогонь, додати півсклянки молока, 400 г сиру, 2 ст.л. какао, 2 ложки меду
3. Все перемішати блендером в однорідну масу.
4. Залити в форму і прибрати в холод, поки не застигне.
5. Можна подавати з цукатами або зі свіжими ягодами.
Смачного!
