🔸на 100грам - 115.15 ккал🔸Б / Ж / У - 23.76 / 1.11 / 1.09🔸
Складові:
Філе куряче - 700 г
Паприка солодка (мелена) - 1 ст.л.
Желатин швидкорозчинний - 30 г
Часник - 3-4 зубці
Сіль, перець чорний мелений за смаком
зелень подрібнена
приготування:
Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Додати дрібно нарізаний часник, сіль, перець, паприку, желатин і зелень.Все добре перемішати. Викласти масу в рукав для запікання. Зав'язати рукав. Пакет покласти в форму для запікання. Краще, щоб форма була прямокутною. Залишити масу приблизно на годину. За цей час м'ясо просочиться приправами, желатин злегка набубнявіє і потім буде рівномірний желатиновий шар.
Пакет проколоти в одному-двох місцях голкою. Запікати при 180 градусах хвилин 50. Форму дістати з духовки, пакет не виймати. Покласти зверху вантаж. Остигнувше м'ясо прибрати в холодильник на ніч, вранці рукав зняти і нарізати м'ясо шматками.
Смачного!
