Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 28 січня 2017 р.

Сирно-яблучне суфле


🔸на 100грам - 92.3 ккал🔸Б / Ж / У - 7.25 / 4.05 / 5.93🔸

Складові:
Сир нежирний - 200 г
Йогурт - 1 ст. л.
Жовток яєчний - 1 шт.
Яблука - 2 шт. великого розміру
Білки яєчні - 3 шт.


приготування:
Яблука дрібно нарізати і на невеликому вогні довести до кипіння. Відставити в сторону.
Сир збити з йогуртом і жовтком. Викласти в форму для запікання. Зверху покласти підготовлені яблука.
Білки збити в круту піну. Викласти на яблука і поставити в розігріту до 160 ° С духовку на 30 хв.

Смачного!