🔸на 100грам - 106.91 ккал🔸Б / Ж / У - 12.22 / 5.09 / 3.27🔸
Складові:
Петрушка - 2 гілочки
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Вершки - 1 стакан
Куряча грудка (філе) - 1 шт.
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Кріп - 3 гілочки
Масло оливкове
Сіль за смаком
приготування:
1. На розігрітій сковороді з оливковою олією злегка обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю, додаємо нарізане брусочками куряче філе, прогріваємо 3-5 хвилин, викладаємо нарізаний соломкою перець, солимо, готуємо 2-3 хвилини.
2. Підливаємо вершки, випаровуємо, посипаємо дрібно порізаною зеленню, перемішуємо.
Смачного!