Складові:
● Філе куряче - 500 г
● Яйце - 1 шт
● Часник - 7 г
● Сир твердий - 100 г (у нас російський)
● Сіль, перець - за смаком
приготування:
Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку. Додати в фарш червоний мелений перець, часник, дрібно нарізаний, сіль. Все добре перемішати. Додати в фарш яйце. Перемішати. Додати тертий сир, перемішати. Форму для випічки змастити маслом, не забуваючи при цьому змащувати не тільки дно, але і краї форми. З фаршу сформувати кульки. Покладіть кульки в форму для випічки. Духову шафу розігрійте попередньо до температури 200 градусів. Поставте форму з курячими кульками в духовку приблизно на 10 хвилин. Через 10 хвилин переверніть їх на іншу сторону за допомогою лопатки і залиште ще на 10 хвилин.