Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 15 листопада 2016 р.

СПОРТИВНИЙ ДРЕС-КОД

На замітку!

Відвідування спортивного залу повинно приносити позитивні емоції, інакше ви дуже швидко охолонете до занять. А для будь-якої дівчини її зовнішній вигляд - це частина емоцій, позитивних або негативних, в залежності від того, як вона виглядає.

А тому, якщо ви в перший раз зібралися в спортзал, підготуйтеся заздалегідь і постарайтеся виглядати там якнайкраще.

Зачіска. Волосся найкраще зібрати в тугу косу, «черепашку» або високий хвіст. Розпущене волосся неприпустимі, так як це небезпечно і заважає заняттям.

Макіяж. На час тренувань забудьте про декоративну косметику або застосовуйте точково і тільки ту, без якої не можете обійтися, наприклад, водостійку туш або коректор. Пам'ятайте, що людина під час фізичних навантажень потіє. Уявляєте, як ви будете виглядати з потікшою тушшю?

Спортивний костюм. Повинен бути не тільки красивим, але і зручним, не надто обтягувати і не притискати тіло. Ідеальне рішення - це зручний топ або футболка, які не сковують рухів, але з яких при нахилах не «випадатимуть» ваші дамські принади. Далі - спортивні бриджі. У них вам буде в залі комфортніше, ніж в коротеньких шортиках.

Взуття залежить від виду навантажень і ваших смаків. Так для бігової доріжки краще кросівки, для аеробіки - кеди, а для йоги взуття не буде потрібно взагалі.