Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 14 грудня 2016 р.

Корисні суші - смакота неймовірна!

🔸на 100грам - 136 ккал🔸Б / Ж / У - 14,5 / 7,5 / 2,6🔸

Складові:
вершковий сир (я беру саморобний домашній сирок) 150 г
слабосоленая червона риба (сьомга, форель) 300 г
лимон 1 шт
кедрові горішки 50 г
кріп
огірок 1 шт

приготування:

1. Готуємо начинку. Злегка обсмажуємо кедрові горішки в духовці, ріжемо не дрібне, але і не крупно укропчик. Натираємо цедру лимона. Все змішуємо з сиром / сиром. Додаємо сік половинки лимона. Перемішуємо. Огірочок ріжемо на смужки. начинка готова
2. Беремо бамбукову ціновочку або килимок для суші, кладемо на неї харчову плівку. На плівку викладаємо з невеликим перекриттям тонко порізану рибу. На рибу начинку, приблизно по 5-7 мм завтовшки, посередині - кілька смужок порізаного огірочка. Огірочок взагалі потрібен для свіжості і для хрумкості.
3. Загортаємо. Формуємо «ковбаску». Закручуємо торці «ковбаски». Акуратно поміщаємо «ковбаску» в холодильник. Там вона трохи застигає. Дістаємо, розгортаємо і зволоженим ножем розрізаємо навскоси. Виставляємо в тарілочку, прикрашаємо лимончиком.
4. Що робити із залишками начинки? Зробите просто: розрізати помідори-сливки на чотири частини, прибрати кісточки. Вийшли такі човники ... У ці човники викласти по ложечці начинки. Прикрасити базиліком. І подати, як абсолютно окрему страву.

Приємного апетиту! 🍴