Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Куряче рагу з помідорами і перцем


🔸на 100грам - 48.3 ккал🔸Б / Ж / У - 7.41 / 0.44 / 3.24🔸

Складові:
Куряче філе - 500 г
Помідори - 8 шт
Солодкий перець - 3 шт
Сіль, перець - за смаком

приготування:
Куряче філе помити нарізати на тонкі смужки. Приправити м'ясо чорним і червоним меленим перцем, посипати сіллю. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо і викладаємо м'ясо. Обсмажити філе протягом 7-10 хвилин на повільному вогні. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку і нарізати смужками. Додати нарізаний солодкий перець до курячого м'яса. Смажити на протязі кількох хвилин. Помідори помити, нарізати часточками. Додати в сковороду з м'ясом і солодким перцем нарізані помідори. Обсмажити помідори до м'якості. Гасити блюдо протягом декількох хвилин, потім подавати в порційних тарілках.

Смачного!