Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 21 грудня 2016 р.

Курка тушкована з чорносливом


🔸на 100грам - 104.45 ккал🔸Б / Ж / У - 11.98 / 2.66 / 7.75🔸

Складові:
Куряче філе 500 г
Вода 250 мл
Чорнослив без кісточок 100 г
Морква 1 штука
Петрушка рубана 3 столові ложки
Борошно пшеничне 2 чайні ложки
Оливкова олія
Сіль за смаком

приготування:
1 Куряче філе наріжте соломкою, моркву натріть на тертці і обсмажте на оливковій олії 7-10 хв.
2 Чорнослив наріжте соломкою і додайте до курки.
3 В сотейник додайте воду, борошно, сіль і тушкуйте на середньому вогні 15-20 хв.
4 При подачі посипте блюдо подрібненою зеленню петрушки.

Смачного!