✒ Інгредієнти:
• Куряче філе - 400 г
• Лаваш - 4 шт
• Морква - 1 шт
• Огірок - 2 шт
• Болгарський перець - 1 шт
• Листя салату - 100 г
• Паприка - 1/2 ч. Л
• Сіль, перець - за смаком
Для заправки:
• Йогурт натуральний - 4 ст. л
• Часник - 5 г
📘Приготування:
1. Моркву тремо на корейській терці або нарізаємо тонкою соломкою. Огірок також нарізаємо соломкою.
2. Куряче філе солимо і перчимо до смаку, посипаємо меленою паприкою.
3. У сковороді на середньому вогні розігріваємо краплю олії. Кладемо курку і смажимо з обох сторін до готовності, приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплою.
4. У ту ж сковороду кладемо нарізаний соломкою солодкий перець, солимо і смажимо, помішуючи, до м'яко хрусткого стану.
5. Курку нарізаємо на невеликі шматочки.
6. Лаваш змащуємо соусом з йогурту і пропущеного через прес часнику, укладаємо салат і інші інгредієнти. Залишивши при цьому пару вільних сантиметрів знизу.
7. Загортаємо вільний нижній край на начинку.
8. Потім скручуємо лаваш з начинкою в рулет і подаємо.
Смачного!
