Інгредієнти на 4-6 порцій:
4 курячих філе, близько 200 г кожна
2 ст.л. рідкого меду
2 лимона
2 ст.л. оливкового масла
сіль і мелений чорний перець за смаком
приготування:
Змішуємо мед, оливкова олія, сіль, перець, сік одного і терту цедру двох лимонів.
Кладемо куряче філе в форму для запікання, зверху виливаємо лимонно-медову суміш і рівномірно розподіляємо по курятині.
Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо, періодично поливаючи зверху маринадом, близько 30-35 хвилин, поки філе не стане золотисто-коричневим, а соус не випарується практично повністю.
Виймаємо готові грудки з духовки і охолоджуємо.
Нарізаємо і подаємо з часточками лимона.
Смачного!
