Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 січня 2017 р.

Тушена яловичина


🔸на 100грам - 153.14 ккал🔸Б / Ж / У - 13.25 / 8.31 / 6.44🔸

Складові:
Яловичина 700 г
1 цибулина
Болгарський перець 1 шт.
Соєвий соус 120 мл
Зелень (кріп, петрушка, цибуля)

приготування:
Яловичину порізати на тоненькі смужки, обсмажити до рум'яної скоринки, але не переборщіть. Додати дрібно порізану цибулю і ще трохи посмажити. Потім додаємо болгарський перець, нарізаний соломкою, зелень і соєвий соус, перчимо, трохи води і залишаємо на середньому вогні під кришкою до повної готовності.

Смачного!