🔸на 100грам - 134.44 ккал🔸Б / Ж / У - 10.25 / 2.76 / 16.67🔸
Складові:
основа:
Банан - 2 шт
Яйця - 2 шт
Яблучне пюре - 50 г
Натуральний йогурт - 2 ст. л
Борошно цільнозернове - 170 г
Горіхи - 30 г (у нас волоські)
Розпушувач - 10 г
Підсолоджувач - за смаком
Для крему:
Сир знежирений - 400 г (м'який)
Натуральний йогурт - 2 ст. л
Підсолоджувач - за смаком
приготування:
Збити яйця з йогуртом і підсолоджувачем. Банани розім'яти виделкою з яблучним пюре. Додати в яєчну суміш. Додати нарубані горіхи.
Всипати борошно, просіяне з розпушувачем. Все перемішати.
Форму діаметром 22 см застелити папером для випічки, вилити тісто.
Випікати в розігрітій до 180 град. духовці ок. 40 хвилин.
Остудити корж у формі протягом 10 хвилин, потім викласти на решітку і повністю остудити. Верхівку акуратно зрізати. Розрізати корж на 2 половинки. Зрізану верхівку і кілька волоських горіхів натерти на тертці. Сир збити з підсолоджувачем і йогуртом. На корж викласти сирну начинку. Накрити другим коржем. Обмазати верх і боки торта залишилися кремом. Посипати крихтою з горіхами. Залишити на ніч при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник.
Смачного!
