Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 29 січня 2017 р.

Сирний суп з рибою


🔸на 100грам - 56.03 ккал🔸Б / Ж / У - 4.03 / 2.11 / 5.54🔸

Складові:
250 гр філе форелі або сьомги
300 гр картопля
200 гр шпинат або бурякові листя
150 гр морква
100 гр ріпчаста цибуля
40 гр стеблова селера (1 гілочка)
150 мл вершки
150 гр м'який плавлений сир
1 ст.л оливкова олія
1 літр овочевого або курячого бульйону
сіль, чорний мелений перець за смаком

приготування:
Всі овочі очистити і нарізати.Нарізати форель невеликими кубіками.Шпинат помити, нарізати.Скипятити бульйон, додати картоплю і сельдерей.Зробити піджарку, на оливковій олії обсмажити цибулю, моркову.Добавити піджарку до картоплі і готувати до готовності картоплі.Потім додати сир, вершки , готувати 1 хвилину, щоб сир расплавився.Потім додати форель і шпинат, посолити суп і поперчити за смаком, готувати 5-7 хвилин.

Смачного!