🔸на 100грам - 175.18 ккал🔸Б / Ж / У - 12.06 / 8.69 / 11.64🔸
✒Інгредіенти:
• 2 шт. лаваша
• 400 г пісного яловичого фаршу
• 2 шт. ріпчастої цибулі
• 300 г нежирного сиру
• 2 помідори
• 3 яйця
• 250 г натурального йогурту
• Зелень за смаком
• Сіль, перець за смаком
📘Приготування:
1. Розгорнути лаваш і розгладити. Зверху викласти не товстим шаром підсмажений фарш з цибулею. Розділити всі інгредієнти начинки надвоє.
2. На фарш викласти тонко нарізаний помідор. Зверху посипати натертим сиром і зеленню. Полити 100 г йогурту.
3. Акуратно згорнути лаваш в рулет. Викласти в ємність, по краю змастивши попередньо оливковою олією. Таким же чином зробити другий рулет і додати його в ємність. Можна укласти рулети спіраллю, так буде гарніше.
4. Збити яйця з сіллю і 150 г йогурту. Залити отриманою сумішшю скручені рулети.
5. Відправити в розігріту до t = 180 градусів духовку і дістати, коли яйця повністю схопляться і поверхня підрум'яниться. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!
