🔸на 100грам - 120.91 ккал🔸Б / Ж / У - 7.16 / 1.83 / 18.03🔸
Складові:
Сир знежирений - 200 г
Яйце - 2 шт
Йогурт натуральний - 2 ст. л
Яблуко - 3 шт
Борошно цільнозернове - 250 г
Розпушувач - 1 ч. Л
Підсолоджувач - за смаком
приготування:
Сир протерти через сито, додати йогурт, підсолоджувач і розтерти все виделкою до однорідності. Вбити до сирної маси сирі яйця, ретельно розтираючи виделкою після кожного разу. Борошно з розпушувачем просіяти через сито, поступово всипати в сирно-яєчну масу і вимішати однорідне тісто. Яблука вимити, видалити серцевину і порізати плоди зі шкіркою на дрібні шматочки. Відразу ж з'єднати яблука з сирним тістом і перемішати. Форму для випічки змастити маслом і перекласти туди тісто. Випікати сирний кекс з яблуками до золотистого верху (40-50 хвилин при 160С). Вийняти форму з духовки, накрити легким рушником і залишити на 15-20 хвилин.
Смачного!
