🔸на 100грам - 89.44 ккал🔸Б / Ж / У - 5.3 / 2.63 / 10.57🔸
Складові:
Капуста - 500 г
Яйце - 3 шт
Борошно цільнозернове - 100 г
Розпушувач - 1,5 ч. Л
Кріп - 10 г
Сіль, перець - за смаком
приготування:
Шаткуємо капусту, не обов'язково тонко. Злегка її мнем. Якщо капуста стара, можна її попередньо трохи відварити. Обсмажуємо капусту маслі протягом 5 хвилин. Можна трохи посолити, але не обов'язково. Солити будемо тісто. Збиваємо яйця, підсолоджувач, сіль, перець, борошно і розпушувач. Тісто має вийти досить рідким.
Викладаємо в тісто капусту і ретельно перемішуємо. Форму для запікання змащуємо маслом, виливаємо в неї майбутню шарлотку.
Запікаємо при 220 градусах приблизно годину (залежить від вашої духовки). Бажано накрити шарлотку фольгою, а хвилин за 15 до кінця випікання зняти, щоб пиріг підрум'янився. При подачі посипаємо кропом.
Приємного апетиту! 🍴
